Ta en neve med barnåler, en håndfull nysnø og en skvett med Whiskey, så har du Thomas Taylor. Ekte, genuint og ærlig. Countrytalentet, småbarnsfaren og telemontøren fra bygda i Trøndelag har utmerket seg som han med den fyldige og karakteristiske røsten som fyller rommet allerede før han går på scenen. Musikken hans forteller historier om mennesker og livet som det er. Oppturer og nedturer. Thomas sitt favorittord er ‘respekt’. «-Man skal alltid respektere andre. Uansett bakgrunn eller hvem de velger å dele livet sitt med»
 

Hans nyeste singel, ‘Outlaw’(2018), som er spilt inn med hans faste band, har funnet sin plass på Norges største radiokanal NRK P1. Den ble også plassert blant ‘2018 Top 100 Country Singles’ i Canada. Debutsingelen 'One Way State Of Mind' ble sluppet i 2015. "-Hverdagen er til stor inspirasjon for meg. Jeg plukker opp historier fra ekte mennesker inkludert selvopplevde erfaringer." Dette kommer godt med nå som Thomas Taylor jobber mot sin debut EP som planlegges å slippes innen 2020.

"Jeg vet ikke hvor mange journalister som har spurt meg i løpet av de tre årene jeg har vært dommer i Idol, om vi kommer til å finne den nye Kurt Nilsen. Du er i hvert fall det nærmeste jeg har vært siden jeg begynte i denne jobben" - Gunnar Greve, 2014BAND:

Thomas Taylor - Vokal, gitar
Bjørn Martin Flovik, Leadgitar
Steffen Thrana, Bass
Jon Anders Vold, Trommer


 

TT-band.jpg
taylor_mindre-300x300
taylor_mindre-300x300

press to zoom
taylor_mindre-300x300
taylor_mindre-300x300

press to zoom
1/1