Skaun Storband setter en ekstra spiss på festenSkaun Storband er kjent for swingende danse- og underholdningsmusikk og høster stadig ros for høy musikalsk kvalitet. Skaun Storband har full storbandbesetning – 19 musikere + vokalist.

Skaun Storband er et av de mest populære og etterspurte storband i Trondheimsområdet. Bandet er hyppig engasjert til landsmøter, jubileer, kongresser, banketter, selskaper etc. hvor det ønskes dansemusikk som swinger og som får gjestene ut på gulvet – og/eller elegant og spennende taffelmusikk.
 

I tillegg til i Trondheimsområdet har Skaun Storband har hatt engasjementer flere andre steder i Norge – som f. eks. Beitostølen og Geilo.

Bandet har også hatt internasjonale engasjementer – blant annet på cruise i Karibia, i Finland, Sverige og Tyrkia. Skaun Storband hadde senest stor suksess på Gran Canaria våren 2015.
 

Bandet har holdt konserter med en rekke kjente norske og utenlandske musikere som gjesteartister. Våren 2014 trakk bandet tre fulle hus på Trøndelag Teater sammen med den kjente rock- og popgruppa Difference. Dette førte i neste omgang til en turné med fulle hus i Namsos, Bjugn, Røros, Støren og Frøya i tillegg til ekstraforestillinger på Orkanger og i Trondheim.
 

Skaun Storband vil virkelig sette en ekstra spiss på festen.

SkaunStorband-300x200
SkaunStorband-300x200

press to zoom
SkaunStorband-300x200
SkaunStorband-300x200

press to zoom
1/1