JHOHANS fylte i 2016 30 år og er aktiv som aldri før.

Med livat og profesjonelle sceneopptreden er en dansekveld med Jhohans noe som gir mersmak.

JHOHANS varemerke er variert dansemusikk med egenkomponerte låter, som spenner seg fra svingmusikk, gammelpop, tradisjonell dansemusikk, trønderrock ,country og til livat gammeldans. Denne spennvidden gjør at JHOHANS når et svært stort publikum, noe som kommer tydelig til uttrykk når orkesteret er ute på spillejobb. I disse "playback"- tider, er det viktig å poengtere at orkesteret fremfører ekte musikk "live" fra scenen.

JHOHANS har siden starten i 1986 hatt flere opptredener i tv og radio , bla. i programseriene "Gofot på låven" med Tore Strømøy og "Kappspell" med Andreas Lunnan. Opptreden i TV2 høsten 2006 i programmet ”God morgen Norge”med låten ”Det gode liv” Med Norsktoppmelodien ”Det gode liv” har virkelig publikum fått opp øynene for bandet.
Melodien var høsten 2006 hele 12 uker på Norsktoppen og hele 3 ganger på 1.plass.

Tylden sitat ”Har det svingt av JHOHANS tidligere, ser vi ikke bort fra at svettetoktene kommer til å være svært framtredende også etter en gjennomgang eller to med den nye platen.”

Fra sommeren 2005 og frem til nå i 2017 har melodier som ”Bare i natt”, ”Leve i en drøm” og ”Det gode liv” vært å finne på NRKs Danseband Jukebox. JHOHANS har tidligere utmerket seg i musikkonkurranser, og kan slå i bordet med et nordisk mesterskap og tre norske mesterskap i trekkspill og gammeldans! De siste årene har JHOHANS hatt fast opptreden under «Dansbandsveckan i Malung» og «Dansefestivalen på Sel»

JHOHANS booker nå 2018

Jhohans
Jhohans

press to zoom
jhohans2
jhohans2

press to zoom
jhohans_bilde
jhohans_bilde

press to zoom
Jhohans
Jhohans

press to zoom
1/3
I samme båt - Jhohans
00:00 / 00:00