Vi gjør det enklere for deg og din bedrift! 


Livegruppen er totalentreprenør for ditt arrangement, det være seg firma-arrangement, kundetreff, jubileum, produkt-lansering, kick-offs, kongress eller fagkonferanse. Ett naturlig valg der opplevelse, artister og musikk, eller kulinariske høydepunkter er en viktig del av innholdet.
 

Vi Tilbyr:
 

  • Idéskaping, kreative, orginale løsninger. Vi gjør ditt arrangement til en spesiell og særegen opplevelse.

  • Kvalitetssikret planlegging ,tilrettelegging og gjennomføring. Vi er med fra idé, via planlegging og gjennomføring, til evaluering i etterkant.

  • Et stort nettverk av viktige samarbeidspartnere. Vi skaffer både artister og foredragsholdere fra vårt nasjonale og internasjonale nettverk.

  • Sikker teknisk gjennomføring. Vi leverer alle tekniske løsninger, både til arrangement og til fagkonferanser.

  • Vi tar hånd om hele arrangementet, og kvalitetssikrer alle ledd i prosessen, alt fra valget av arrangementssted, transport, valg av meny, servering, artister, til hver minste detalj i gjennomføringen, dekorasjon, tekniske effekter osv.
     

Terje Storli og Hilde Jørgensen har drevet i underholdningsbransjen siden tidlig 80-tallet. De har lenge vært blant de største og mest seriøse av landets eventaktører.  Idag formidler Hilde Jørgensen via det nye selskapet LiveGruppen sammen med Terje Storli. 
 

Med en total bransjeerfaring på over 50 år mellom seg som aktør på små og store arrangement, er LiveGruppen i stand til å imøtekomme dine ønsker og forventninger. Livegruppen har gjennomført mange store arrangement og konserter, og har solid erfaring innen kultur, musikk og arrangementsadministrasjon. Hilde har arrangert konserter i Trondheim med bl.a Joe Cocker, Bob Dylan, Bryan Adams, Elton John og Toto.
 

Vi har tilrettelagt og gjennomført arrangement for bl.a:
 

Norsk Tipping, Telenor, Sparebank 1 Midt-Norge, Reitan Gruppen, HIST/Høyskolen i Sør-Trøndelag,
Havfruen, Forsvaret, Det KGL.Slott, Lindbak, Nordea, Trondos, Trondheim Kommune, Ementor, Q-Free,
NGU, Salmar, BeWi, Statens Vegvesen, Skanska, Statoil, Nidar og Aktiv Eiendom for å nevne noen.

 

events1.png
events2.jpg
events3.jpg
events4.png